Bestilling og levering

HVA ER FRAKTKOSTNADENE?

Wesa Norge tar seg av fraktkostnadene. Du betaler derfor ingen fraktkostnader.

* Du må betale fraktkostnader for å returnere varen.

KAN JEG SPORE LEVERANSEN MIN?

Ja, vi sender alle varene dine med Track & Trace. Du kan spore bestillingen din via bestillingsstatussiden, og du vil motta en lenke via e-post så snart bestillingen din er sendt.

Noen ganger kan det ta litt tid før Track & Trace-statusen er tilgjengelig.

HVA ER LEVERINGSTIDEN?

Wesa Norge har som mål å levere produkter raskt.

Den gjennomsnittlige bestillingsbehandlingstiden er 1-2 virkedager. Etter at bestillingen din er behandlet, vil du motta bestillingen din levert hjem til deg innen 3-7 virkedager.

JEG ER IKKE HJEMME PÅ LEVERINGSTIDSPUNKTET, HVA KAN JEG GJØRE?

Hvis pakken ikke kan leveres, vil den enten bli levert til en nabo eller til et utleveringssted i nærheten av deg. Du har da 7 dager på deg til å hente pakken. Du vil selvfølgelig få beskjed om dette.

FEIL ADRESSE

Det er kundens ansvar å sørge for at leveringsadressen som oppgis, er korrekt. Vi gjør vårt beste for å fremskynde behandling og levering, så det er alltid en liten mulighet for å korrigere en feilaktig leveringsadresse. Ta kontakt med oss umiddelbart hvis du tror du har oppgitt feil leveringsadresse.

TAPT ELLER STJÅLET PAKKE.

Vi er ikke ansvarlige for tapte eller stjålne pakker. Hvis Track & Trace viser at pakken er levert til adressen din, men du likevel ikke har mottatt bestillingen, ber vi deg melde fra til oss. Vi vil da sammen finne en passende løsning.

Merk: Har du oppgitt feil husnummer, adresse osv. da du bestilte, ble pakken returnert eller hentet du ikke pakken på utleveringsstedet i tide? Dette er kundens ansvar!

Vi kan sende pakken din på nytt, men dette medfører ekstra kostnader som kunden må betale. Bestillingen vil ikke bli sendt før disse kostnadene er betalt av kunden.