Personvernerklæring

Personvernregler wesa-norge.com

Vi er klar over at du har tillit til oss. Vi ser det derfor som vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden vil vi fortelle deg hvilken informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn denne informasjonen og hvordan vi bruker den til å forbedre din brukeropplevelse. På denne måten vil du forstå nøyaktig hvordan vi jobber.

Denne personvernerklæringen gjelder tjenestene til head2performance.com. Du bør være oppmerksom på at wesa-norge.com ikke er ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og ressurser. Ved å bruke dette nettstedet indikerer du at du godtar personvernreglene. 

wesa-norge.com respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sørger for at den personlige informasjonen du oppgir blir behandlet konfidensielt.

Vår bruk av samlet informasjon

Bruk av tjenestene våre

Når du registrerer deg for en av tjenestene våre, ber vi deg oppgi personlig informasjon. Disse dataene brukes til å utføre tjenesten. Dataene lagres på sikre servere fra wesa-norge.com eller fra en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon som vi har. 

Kommunikasjon

Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi lagre disse meldingene. Noen ganger ber vi deg om din personlige informasjon som er relevant for den aktuelle situasjonen. Dette gjør det mulig å behandle spørsmålene dine og svare på dine forespørsler. Dataene lagres på sikre servere fra wesa-norge.com l eller fra en tredjepart. Vi vil ikke kombinere denne informasjonen med annen personlig informasjon som vi har. 

Informasjonskapsler

Vi samler inn data for forskning for å få et bedre innblikk i kundene våre, slik at vi kan skreddersy tjenestene våre deretter.

Dette nettstedet bruker "cookies" (tekstfiler plassert på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet kan overføres til sikre servere til wesa-norge.com eller til en tredjepart. Vi bruker denne informasjonen for å holde rede på hvordan du bruker nettstedet, for å samle rapporter om nettstedaktivitet og for å tilby andre tjenester relatert til nettstedaktivitet og internettbruk. 

Formål

Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre vi har fått ditt samtykke på forhånd.

Tredjeparter

Informasjonen deles ikke med tredjeparter, med unntak av webapplikasjoner som vi bruker til fordel for vår nettbutikk. Dette inkluderer WebwinkelKeur- klassifiseringssystemet. Disse dataene vil bare brukes til formålet med den aktuelle applikasjonen og vil ikke bli distribuert videre. Videre kan informasjonen i noen tilfeller deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til informasjonen din.

Endringer

Denne personvernerklæringen er skreddersydd for bruken av og mulighetene på dette nettstedet. Eventuelle justeringer og / eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det er derfor lurt å regelmessig lese denne personvernerklæringen.

Valg for personopplysninger

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette all personlig informasjon som for øyeblikket er gitt til oss.

Juster / avmeld nyhetsbrevtjeneste

Nederst på hver utsendelse finner du muligheten til å endre informasjon eller avslutte abonnementet.

Redigere / avslutte abonnementskommunikasjon

Hvis du vil endre dataene dine eller fjerne deg fra filene våre, kan du kontakte oss. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Deaktiver informasjonskapsler

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler som standard, men du kan tilbakestille nettleseren din for å nekte alle informasjonskapsler eller for å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid kan det hende at noen funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.